Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Ε.Σ.Σ.Α.Κ. - Λήξη θερμοπυρικής περιόδου


 
Το Ε.Σ.Σ.Α.Κ. και για αυτή τη θερμοπυρική περίοδο του 2016 ήταν παρόν συμβάλλοντας έτσι με την σειρά του στην φύλαξη και διατήρηση του φυσικού μας πλούτου και των δασών της Σαλαμίνας μας.

Από την 1 Μαΐου 2016 έως την 31 Οκτωβρίου 2016 έγιναν συνολικά 150 οκτάωρες ημερήσιες βάρδιες, περιπολώντας με το πυροσβεστικό όχημα που διαθέτει το Ε.Σ.Σ.Α.Κ, καθώς και με ιδιωτικά οχήματα των μελών μας στις περιοχές Κανάκια, Περιστέρια, Σελήνια, Μπατσί, Φανερωμένη και σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Σαλαμίνας.

Το πυροσβεστικό όχημα του Ε.Σ.Σ.Α.Κ. εκλήθη από το κέντρο της πυροσβεστικής για να προσφέρει την εθελοντική του Βοήθεια σε τρία συμβάντα, στην περιοχή της Παναγίας Ελευθερώτριας, στην Κυνόσουρα και στην περιοχή των Κανακίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.