Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Περίεργο περιστατικό με παραλίγο σύλληψη φρουρών αρχηγού πολιτικού κόμματος από την Ομάδα ΔΙΑΣ



Ένα ιδιαίτερα περίεργο περιστατικό μεταξύ αστυνομικών συνέβη πριν λίγες μέρες στη Βούλα και κρατήθηκε ως μυστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου στη Βούλα όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν έναν οδηγό μοτοσικλέτας ο οποίος είχε όπλο σε εμφανές σημείο.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον δικυκλιστή να σταματήσει όμως εκείνος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον καταδίωξαν και μετά από 20 λεπτά κατάφεραν να τον σταματήσουν, ενώ στο σημείο έφτασε και ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες.

Το επεισόδιο φαίνεται ότι πήγε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και μόνο τότε ο άνδρας που επέβαινε στη μηχανή, αλλά και οι δύο άνδρες που βρισκόταν στο αυτοκίνητο αποκάλυψαν ότι ήταν συνοδοί πολιτικού προσώπου.

Σύμφωνα με εφημερίδα ήταν άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της Φώφης Γεννηματά η οποία τους περίμενε σπίτι της για να αναχωρήσει.

Το κλιμάκιο της ΔΙΑΣ έδειξε αποφασισμένο να συνεχίσει το θέμα και να λογοδοτήσει για απείθεια και εξύβριση ο συνάδελφός τους, όμως υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση άνωθεν και τελικά υποχώρησαν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.