Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός 6.4 ρίχτερ χτύπησε την κεντρική ΧιλήΈνας ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο κέντρο της χώρας της Νότιας Αμερικής.

Ο ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις 13:21 τοπική ώρα, στην κεντρική Χιλή, αναφέρει το Εθνικό Σεισμολογικό Κέντρο της Χιλής (CSN).
 

Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα τσουνάμι.
Το επίκεντρο του σεισμού 38 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης της Curico, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, σε βάθος 87,5 χιλιομέτρων.
 

Η Εθνική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της Χιλής (Onemi) ανέφεραν ότι ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπως στις Coquimbo, Valparaiso, Metropolitana, O'Higgins και Maule.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.

Πηγή: PRO-NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.