Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Επιστήμονες αποκαλύπτουν τον αόρατο κόσμο της ενέργειας (Βίντεο)Ιάπωνες ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Mio Watanabe, έκαναν μια σειρά εξετάσεων από τις οποίες έχουν βρει τον τρόπο να βλέπουν την ενέργεια που εκπέμπει προς τα έξω ένα άτομο.

Με τη βοήθεια από πολύ ευαίσθητες κάμερες, οι ερευνητές θα μπορούν επίσης να φωτογραφήσουν την μοναδική αύρα ενός ατόμου.

Έχουμε όλοι μια Αύρα ενέργειας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.