Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Όμιλος φίλων του Δάσους- Ευχαριστήρια


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας για την ευγενή παραχώρηση του αμφιθεάτρου του στο κλιμάκιο Σαλαμίνας του Ομίλου Φίλων του Δάσους –Δ.Α.Κ- για συναντήσεις και τοπικές εκδηλώσεις των μελών του.

Τέτοιες κινήσεις μας γεμίζουν δύναμη και αυτοπεποίθηση για να συνεχίζουμε να προσφέρουμε εθελοντικά εαυτούς, προς τον συνάνθρωπο μας.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι θα μας βρίσκετε στο αμφιθέατρο κάθε Κυριακή από τις 11.00 έως 12.00 το μεσημέρι .

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσατε στο 6972276859


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.